DevelopHER Academy

DevelopHER voor kandidaten

Women in Sales gaat voor meer vrouwen aan de top, maar om dat doel te bereiken, willen we bijdragen aan het vergroten van de diversiteit en dus meer vrouwen in commerciële rollen aan het werk helpen.

En laat dit nou net onze expertise zijn! Al 7 jaar bemiddelen we top vrouwen op alle niveaus in commerciële functies en dit doen wij in verschillende branches.

En wat is nou slimmer dan investeren in nog meer van dit soort top vrouwen?

Dat doen wij met onze DevelopHER Academy. De DevelopHer Academy is voor iedereen met affiniteit, passie en een goede dosis ambitie voor het sales vak. Vanuit onze jarenlange ervaring en in samenwerking met de beste Sales trainers en coaches hebben wij een zeer uitgebreid en intensief opleidingsprogramma ontwikkeld.

Een programma waar je als sales talent klaargestoomd wordt voor het echte vak. Waar je klassikaal, middels e-learning maar ook persoonlijk met je eigen coach werkt aan je Sales- en softskills. En waar je groei middels innovatieve meettechnieken goed wordt gemonitord. Hierdoor kun je snel doorpakken of bijsturen en ben je optimaal effectief bezig!

Klinkt leuk, maar levert het ook iets op? Jazeker! Wij bieden jou een prima basissalaris. Gedurende het programma doe je namelijk ook direct praktijkervaring op, doordat je bij een van onze klanten aan het werk gaat. Door de combinatie van werken en leren, zijn wij in staat om jou te verzekeren van baangarantie. Dit programma is voor de echte doorpakkers. Ambitieus, doorzettingsvermogen en (commerciële) drive zijn dan ook de competenties die we in onze sales talenten zoeken.

Ga de uitdaging aan en schrijf je in voor onze DevelopHER Academy! 

DevelopHER voor opdrachtgevers

Zoekt u uitbreiding in uw salesteam, heeft u een groeidoelstelling maar vind u het lastig de juiste sales professional te vinden? Met onze DevelopHER kandidaten haalt u gemotiveerde, loyale en vooral compleet klaargestoomde sales professionals in huis. In ons opleidingsprogramma wordt rekening gehouden met uw core business waardoor er ruimte is voor maatwerk. De sales talenten kunt u dus helemaal kneden naar de sales strategie die bij uw organisatie past. Over inhoudelijke sales skills hoeft u zich niet druk te maken. Daar zorgen wij voor. Ieder zijn vak, vinden wij bij Women in Sales.

Na dit uitgebreide programma met doorlooptijd van een jaar, heeft u de mogelijkheid onze talenten kosteloos over te nemen. Want de beste sales professionals wilt u behouden en dat begrijpen wij maar al te goed!

Uiteraard zorgen onze persoonlijke coaches ervoor dat wij, in direct contact met u, onze talenten goed monitoren door middel van evaluatiemomenten. Op deze manier stellen wij onszelf in staat om te kunnen bijsturen waar nodig.

Voor u dus geen ingewikkelde opleidingsbudgetten en tijdrovende begeleiding. Wij nemen dat allemaal van u over. U profiteert van de beste sales talenten in de markt die gaan bouwen aan uw groeiperspectief!

\"\"

Hier zijn 5 tips om impactvol te spreken

Hier zijn 5 tips om impactvol te spreken

Hoe laat je een onuitwisbare indruk achter? In het dagelijkse en zakelijke leven is de eerste indruk en hoe jij…
Megan Don: Een doorzetter met een passie voor sales

Megan Don: Een doorzetter met een passie voor sales

Als je denkt aan een echte doorzetter met een passie voor sales, dan kom je al snel uit bij Megan…
Webinar: De neurowetenschap van besluitvorming

Webinar: De neurowetenschap van besluitvorming

Hoe verwerkt ons brein informatie? Tijdens dit webinar neemt dr. Marcia Goddard je mee in de neurowetenschap van besluitvorming. Hoe…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.