Meer vrouwen aan de top. Geen gezeik, iedereen gelijk!

Afgelopen week heeft Elles van Teylingen meegewerkt aan een Interview voor Intermediair omtrent gelijkheid.

“Wanneer het over diversiteit gaat word ik regelmatig gevraagd om mijn mening te geven, meestal zeg ik nee.

Waarom zeg ik nee:

Het onderwerp diversiteit en inclusie is de laatste drie jaar een punt van discussie en deze discussie wordt vooral belicht vanuit een negatief standpunt.

Het is waar, wij zijn nog niet waar we moeten zijn. De voortgang gaat langzaam, echter ik merk dat de bewustwording er steeds meer komt en alleen met de juiste bewustwording gaan wij met elkaar een verandering bewerkstelligen.

Wanneer ik het heb over bewustwording, dan heb ik het over de bewustwording omtrent het gegeven dat complementaire teams steeds noodzakelijker worden om vraagstukken vanuit verschillende expertise en invalshoeken op te lossen.

Diversiteit kent zich in meer dan gender, het kent zich onder andere ook in visie, leeftijd, achtergrond, levenservaring.

Natuurlijk is het essentieel om de pipeline te vullen met meer vrouwelijk talent. Binnen Women in Sales hebben wij deze ‘ontwikkelingstrajecten’ ontworpen vanuit onze DevelopHER Academy.”

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Webinar: De neurowetenschap van besluitvorming

Webinar: De neurowetenschap van besluitvorming

Hoe verwerkt ons brein informatie? Tijdens dit webinar neemt dr. Marcia Goddard je mee in de neurowetenschap van besluitvorming. Hoe…
Waarom meer vrouwen nodig zijn binnen de technische sector

Waarom meer vrouwen nodig zijn binnen de technische sector

Het aandeel vrouwen dat een technische beroep uitoefent, is een schrijnende 15%. Wij vroegen Francien Korstanje – Business Unit Director…

Meer vrouwen aan de top. Geen gezeik, iedereen gelijk!

Afgelopen week heeft Elles van Teylingen meegewerkt aan een Interview voor Intermediair omtrent gelijkheid. “Wanneer het over diversiteit gaat word…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.