Leer ons kennen

Ons team

Wij zijn open, vriendelijk en betrokken. Met een gebalanceerde mix van organisatiekennis en ervaring denken wij pro-actief met u mee. Van organisatie vraagstukken en carrière ontwikkeling tot een gezellig gesprek.
We know your industry. We know our professionals. We are your experts.
Elles van Teylingen Experts in balanced teams

Elles van Teylingen

Founder - Executive Consultant

Sabine van Knijff Experts in balanced teams

Sabine van Knijff

Sales Director - Head of DevelopHer

Denise Veerman

Managing Director Operations

Danique Sweegers, Business Unit Director van Women in Sales

Danique Sweegers

Business Unit Director
Women in Sales

Charl Knoppel, Finance Manager van Experts in balanced teams

Charl Knoppel

Finance Manager

Lilian Degenaars Experts in balanced teams

Lilian Degenaars

Marketing Manager

Annabelle van Thiel Women in Consultancy

Annabelle van Thiel

Executive Search Consultant
Women in Consultancy

Raymond Bosch

Executive Search Consultant
Women in Consultancy

Monique Dekker

Senior advisor & coach

Francien Korstanje Women in Technics

Francien Korstanje

Business Unit Director
Women in Technics & Welding

Silvana van Wijk

Business Unit Director
Executive Search

How balanced is your team?

Elles

Van Teylingen

Ondernemen, innoveren en vooral creëren met passie is waar Elles voor staat.

Tijdens haar werkervaring bij bedrijven zoals o.a. Accenture, Luba, EIW en NGI kwamen deze drie activiteiten steeds bijeen. Uit deze drie pijlers is Women in Sales geboren. Ontstaan met een droom en missie om bij te dragen aan meer bewustwording in ons zakelijk landschap.

Sabine

van Knijff

Commercie en mensen, onlosmakelijk met elkaar verbonden. Twee werelden die ik geweldig vind en elke dag mee bezig mag zijn. In mijn rol als Sales Director (ach, geef het beestje een naam) en mijn rol als Head of the DevelopHer, ons traineeprogramma.

Denise

Veerman

Iedere minuut van de dag ben ik op zoek naar het talent van morgen. Door mijn jarenlange ervaring in de internationale sales en het bouwen en managen van deze teams, herken ik de juiste sales professional uit duizenden! 

Als geen ander weet ik hoe belangrijk balans en diversiteit is binnen een succesvolle organisatie. 

Danique

Sweegers

Als sales professional dacht ik al buiten de kaders, bij Experts in Balanced Teams werd dat mijn vak.

De kern hiervan; het verbinden van mensen en het waarmaken van ambities. Mijn kracht ligt in het maken van de ultieme match tussen onze opdrachtgevers, ons netwerk van professionals en het toptalent op de arbeidsmarkt.

Charl

Knoppel

Waarom binnen je comfort zone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?

Mijn rol als Finance Manager gaat om financiële informatie transparanter, efficiënter en innovatiever beschikbaar te maken voor de afdelingen. Bezig zijn met de financiële strategie en hoe deze beter aansluit op Experts in balanced teams en haar toekomst. Dat maakt deze rol interessant voor mij.

Lilian

Degenaars

Van het uitdenken en uitvoeren van een complete strategie tot het neerzetten van de visuele communicatie. Aspecten waar ik mij als marketeer dagelijks mee bezighoud. 

Annabelle

van Thiel

Met ruim 10 jaar ervaring in Werving & Selectie ben ik nog steeds geboeid door het samenbrengen van de juiste kandidaat met de juiste werkgever. Oprechte interesse in mensen, eerlijkheid en vasthoudendheid  motiveert mij elke opdracht opnieuw de best mogelijk oplossing te vinden, altijd met oog voor de wensen van beide partijen.

Raymond

Bosch

Het verbinden van mensen is wat mij drijft. Met ruim 20 jaar ervaring in het rekruteren, zie ik mijzelf niks anders doen. Iedere dag ga ik met veel plezier naar het werk, om klanten en kandidaten uit verschillende industrieën aan elkaar te verbinden en waarde te creëren.

“If you think it’s expensive to hire a professional, wait until you hire an amateur”

Monique

Dekker

Waar een wil is, is een weg, maar je met het wel zelf doen. Dat motto is er bij mij door m’n moeder met de paplepel ingegoten. Door de jaren heen heb ik gemerkt dat er heus kansen langs komen maar dat je deze wel zelf moet zien en zelf moet durven oppakken. Als ervaren Commerçant, Consultant en Coach heb ik me meer en meer gespecialiseerd in de commerciële kant van het business vak.

Francien

Korstanje

Met Experts in Balanced Teams doorbreken wij grenzen en nemen wij de wereld over. In mijn rol als Business Unit Director vind ik kansen op de internationale arbeidsmarkt en koppel ik deze aan onze fantastische kandidaten.

Persoonlijk krijg ik de meeste energie door het coachen en aanmoedigen van talent naar een volgende stap. Als Business Unit Director mag ik hier elke dag mee bezig zijn, op allerlei verschillende gebieden.

Silvana

van Wijk

Tijdens mijn ervaring binnen international sales, zag ik hoe een gebalanceerd team, de kracht is tot succes. Bij Experts in Balanced Teams leer ik organisaties kennen en analyseren we samen wat er binnen een team nodig is, om succesvol te zijn. Hierin kan ik bijdragen aan een maatschappij, waarin er gestreefd wordt naar gelijkheid en diversiteit op de arbeidsmarkt.

Ik krijg er energie van zodra ik zie dat een organisatie en een professional matchen en elkaar in hun kracht weten te zetten.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.