Wat ons motiveert.

Onze partners

Ons streven is om een duurzame en het liefst langdurige relatie op te bouwen met onze partners. Vluchtige transacties zijn niet voor ons weggelegd, daarom noemen wij onze opdrachtgevers partners.
Wij richten ons op het bouwen van lange termijn relaties. Niet alleen voor nu, maar ook in de toekomst.
Logo accenture

‘Let there be change’ is ons motto, en Women in Sales begrijpt dat! Zij dragen bij aan ons doel om diversiteit op de werkvloer te crëeren – iets wat noodzakelijk is om onze prestaties te optimaliseren.

De meerwaarde van Women in Sales zit in het persoonlijke en professionele contact dat zij met zowel de kandidaat als onze business hebben – zo komen zij tot de beste match voor Accenture. Een zeer waardevolle en gewaardeerde samenwerking!

Martijn Smit

Managing Director Europe Lead

Anderhalf jaar lang heb ik mij gesteund gevoeld door Sabine. Haar menselijkheid, spontaniteit, vakkennis, gedrevenheid én humor hebben naar boven gehaald wat ik eigenlijk al wist. Ik moest het alleen handen en voeten durven geven. Sabine; dank voor je trainingen en support. Nu zelf aan zet!

Lia Fokke

Accountmanager NIB

Logo Schneider Electric

In our collaboration with Women in Sales, we will remember the enthusiasm and expertise of our trainer Sabine. Over 1 year, Women in Sales supported us in training our young graduates to new sales methodology and onboarding coaching. Every graduate feels they receive tailor made support and that this program we have designed together makes the difference for the launch of their career. Working with Women in Sales was pleasant and helped us generating engagement. Thank you to all the team.

Marine Savage

Talent Acquistion / HR Development Projects​

Over de afgelopen 12 maanden hebben we met Women in Sales samengewerkt om ons team uit te breiden. Ondanks de immense krapte op de arbeidsmarkt wist Women in Sales meerdere goede kandidaten voor te stellen. Onze specifieke eisen voor de rol werden vooraf uitstekend getoetst en kandidaten waren bij de eerste kennismaking al goed op de hoogte over ons bedrijf en de verwachtingen.

De samenwerking is zodoende een echt partnership waarin Women in Sales als verlengstuk van ons team opereert. Na de eerste plaatsing zijn we met plezier doorgegaan met de samenwerking.

Sander de Hoogh​

CRO - Engage Process

Incentro logo grijs

Wij werken inmiddels meerdere jaren actief samen met Women in Sales en zijn zeer tevreden over de professionele samenwerking. Elles en Sabine zijn zeer gedreven en prettig om mee samen te werken. Ik waardeer de eerlijke en transparante aanpak en de bevlogenheid om ons als klant echt verder te helpen. Mocht je op zoek zijn naar een vrouwelijke versterking voor je Sales dan zou ik Women in Sales hartelijk aanbevelen.

 

Sven Oldenhof

Managing Director

Logo Schneider Electric

“Met Experts in balanced teams hebben wij de partner gevonden met wie wij op lange termijn de salestalenten kunnen werven en ontwikkelen met het oog op een duurzame toekomst.”

Sebastian Born

VP Secure Power Division

Wat ons motiveert

Onze partners

Let us get to know you and your industry too.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.