Waar wij voor staan

Over ons

Wij geloven niet in beter of anders, man of vrouw, nationaliteit, geloofsovertuiging, noch seksuele voorkeur want talent zit in mensen, niet in hokjes. Wij als Experts in balanced teams, kijken met twee ogen naar de toekomst, ik leer van jou, jij leert van mij, samen maken we het verschil voor nu en voor onze toekomstige generaties.
Ik leer van jou,
Jij leert van mij.

Over ons

“Meer vrouwen in topposities.” Dat was in 2010 de drijfveer waarmee Elles van Teylingen Women in Sales oprichtte. Het viel haar op dat er relatief weinig vrouwen doorstroomden naar topposities of werden aangenomen voor deze posities. Daarbij was de vrouwelijke sales talentpool summier en lag de focus voornamelijk op diversiteit binnen C-level en board posities.

Het inzetten van gebalanceerde teams is nu actueler dan ooit. Diverse studies tonen aan dat een gebalanceerd team beter presteert en de winstgevendheid verhoogt. Wij doen dit door te kijken naar de bedrijfseconomische vraagstukken en hoe deze het beste benaderd kunnen worden.

Gebalanceerde teams hebben een betere aansluiting bij de klant behoeftes, een beter begrip van afzetmarkten en een hoger marktaandeel.

Wij staan voor optimale en duurzame inzetbaarheid van alle medewerkers, door gebruik te maken van de diversiteit aan talenten van onze professionals en het individu.
Maak kennis met

How balanced is your team?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.