Waarom is een Women in Sales De perfecte date?

Daten gaat tegenwoordig net iets anders dan vroeger. Tinder, Happn, HappyPancake en andere technologieën maken het vinden van een date net zo eenvoudig als het vinden van al die leuke gadgets online.

Maar hoe weet je nou of zij een juiste match is voor jou?

Met onze jaren ervaring in de Sales zijn wij erachter gekomen waarom het goed zou zijn om te daten met een Women in Sales!

1. Ze kunnen goed luisteren

De beste verkopers weten dat je met een reden twee oren en één mond hebt. Luisteren is een vaardigheid die de beste sales dames hebben ontwikkeld en omarmd. Wie zou niet willen daten met iemand die een goede luisteraar is.

2. Altijd aan het werk

Elk bedrijf heeft wel een Women in Sales nodig en daarom zijn er altijd vacatures beschikbaar. Je hoeft dus niet snel bang te zijn dat jouw lief thuis op de bank zit niks te doen.

3. Kunnen tegen een afwijzing

Als sales moet je tegen een stootje kunnen. Dagelijks krijgen ze nee te horen van hun klanten waardoor ze goed om kunnen gaan met afwijzing. Je kunt dus rustig een sales dame daten zonder je zorgen te maken dat zij gaat piepen over elk klein ding of overdreven gevoelig reageert zonder een reden.

4. Compromis

Om een deal te kunnen sluiten moet je een compromis kunnen sluiten en je moet je in kunnen leven in de behoeften van de klant. Door deze kwaliteit is discussiëren met een sales dame een stuk fijner omdat zij naar je zal luisteren en niet altijd haar zin zou door drijven.

5. Money, money, money

Niet iedereen in de saleswereld verdient bakken met geld maar dat is zeker wel mogelijk! Sales is een uniek beroep waarbij je geld verdient met leuke bonussen.  

6. Spelen geen spelletjes

Als sales zit je de hele dag je klanten achterna dus wanneer ze aan het daten zijn zoeken ze iemand die geen spelletje met ze speelt. Ze willen juist graag iemand die wel terugbelt wanneer ze het aangeven in tegenstelling tot de chase die ze elke dag op het werk hebben.

7. Ze hebben geen tijd om vreemd te gaan

Wij kunnen niet zeggen dat, in tegenstelling tot elk ander beroep, verkopers nooit vreemdgaan, maar ze hebben waarschijnlijk minder tijd om het te doen dan veel andere beroepen. Verkopers werken lang en hebben rare uren om dingen te laten gebeuren, dus wanneer ze zeggen dat ze laat op kantoor zitten, vertellen ze je waarschijnlijk de waarheid.

8. Ze kunnen je een beter gevoel geven

Alle verkopers leren om waarde te creëren voor hun klanten, en de beste verkopers creëren niet alleen waarde, ze creëren vertrouwen in klanten en weten hoe ze hun klanten beter kunnen laten voelen. Als je gestrest bent of thuiskomt na een lange dag op je werk, kan niemand je beter opvrolijken of je beter laten voelen dan een sales dame!  

9. Zelfverzekerdheid

Het is geen geheim dan mensen met zelfvertrouwen een stuk aantrekkelijker zijn. Sales dames hebben een overvloed aan vertrouwen. Elke dag stappen ze ergens naar binnen en veranderen ze de gedachten van onbekende om iets van hun te kopen.  

10. Celebration

Sales dames houden van een feestje. Na het sluiten van een deal, het behalen van targets en het binnen krijgen van hun bonus vinden ze het leuk om de successen te vieren. Leuke tripjes naar het buitenland, heerlijk winkelen, eten in leuke restaurants het maakt niet uit als ze het maar kunnen vieren.

Hier zijn 5 tips om impactvol te spreken

Hier zijn 5 tips om impactvol te spreken

Hoe laat je een onuitwisbare indruk achter? In het dagelijkse en zakelijke leven is de eerste indruk en hoe jij…
Megan Don: Een doorzetter met een passie voor sales

Megan Don: Een doorzetter met een passie voor sales

Als je denkt aan een echte doorzetter met een passie voor sales, dan kom je al snel uit bij Megan…
Webinar: De neurowetenschap van besluitvorming

Webinar: De neurowetenschap van besluitvorming

Hoe verwerkt ons brein informatie? Tijdens dit webinar neemt dr. Marcia Goddard je mee in de neurowetenschap van besluitvorming. Hoe…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.