Women in Sales brult voor de Oranje Leeuwinnen!

Donderdagavond hebben de Oranje voetbal dames zich geplaatst voor de finale van het EK en ook Women in Sales gaan de leeuwinnen toejuichen! Al jaren wordt de neus opgehaald bij de KNVB voor vrouwenvoetbal in Nederland en ondanks alle flauwe grappen en tegenwerkingen staat het Oranjeteam op het punt om historie te schrijven door mogelijk Europees Kampioen voetbal te worden! Eat your heart out heren! 

Bij Women in Sales houden we van kampioenen en daarom bemiddelen we er ook in. Wij zijn zo druk met alle lopende aanvragen dat we al weken zelf niets meer aan sales doen en nog komen de aanvragen bijna dagelijks binnen. Wij nemen dus ook te weinig tijd om te delen wat ons bezighoudt, maar de finale van het vrouwenvoetbal kunnen we echt niet zomaar ongemerkt voorbij laten gaan.

Het moet toch heel inspirerend voor iedereen zijn dat een ploeg die vooraf geen kans werd toegedicht alle criticasters de mond snoert door de finale van het EK te halen. Zo blijkt maar weer dat het collectief altijd wint van het individu en met focus en teamwork je boven jezelf uit kunt stijgen. Het lijken wel wijze lessen voor mensen in de sales!

 Wij hopen vooral dat het jonge meiden inspireert om ook te gaan voetballen of te sporten en je dromen na te jagen. Onze leeuwinnen laten zien dat alles kan als je er maar in gelooft en je hart en ziel erin legt. En daar sluiten wij graag bij aan vanuit Women in Sales. Fijn weekend en hup Holland hup!

Het overwinnen van vooroordelen: Een blauwdruk voor inclusieve technische gemeenschappen

Het overwinnen van vooroordelen: Een blauwdruk voor inclusieve technische gemeenschappen

Vooroordelen en stereotypen lijken in onze samenleving te blijven hangen, zelfs als we beweren steeds toleranter te worden. Als gemeenschap…
Vrouwen in techniek: Het bouwen aan een inclusievere toekomst in de technische wereld

Vrouwen in techniek: Het bouwen aan een inclusievere toekomst in de technische wereld

We zitten in het jaar 2024, vrouwen en mannen hebben theoretisch gezien gelijke kansen. Toch vind je binnen sommige sectoren…
Hier zijn 5 tips om impactvol te spreken

Hier zijn 5 tips om impactvol te spreken

Hoe laat je een onuitwisbare indruk achter? In het dagelijkse en zakelijke leven is de eerste indruk en hoe jij…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.