Wij kennen uw industrie

Organisaties

Wij denken strategisch mee, kijken naar de business case die binnen de organisatie ligt en leveren wij maatwerk. Ons eigen team bestaat uit professionals die zelf een commerciële achtergrond hebben. Dit stelt ons in staat om vanuit een business perspectief te kijken naar uw vraagstuk.

Wij zijn niet alleen Experts in balanced teams maar ook Experts in Sales.
Gebalanceerde teams verhogen de winstgevendheid van de organisatie
Wij geloven in diverse talenten bij elkaar, in teams die in balans zijn en elkaar aanvullen. Alleen een skillset zegt niet alles. De persoon met al zijn idealen, talenten en competenties staat voor ons centraal. Daarom investeren wij in een waardevolle relatie met onze professionals. Alleen zo vinden wij de juiste professional die binnen uw organisatiecultuur past.

Voor een succesvol traject werken wij uitsluitend op basis van exclusiviteit en met een commitment-fee. Op deze wijze kunnen wij u de kwaliteit en betrouwbaarheid bieden die u en onze professionals van ons verlangen.


Hoe wij te werk gaan

01. De kennismaking
Voor ons is het essentieel om u als opdrachtgever eerst goed te leren kennen. Niet alleen de organisatie zelf, maar ook de bedrijfscultuur, wensen en de behoeften die binnen de organisatie spelen. Alleen zo kunnen wij een waardevolle partner voor u zijn.
02. De zoektocht
Nu wij een duidelijk beeld hebben van de opdracht, stellen wij een plan op en delen wij met u een heldere tijdsplanning. Dit is waar onze expertise om de hoek komt kijken. Met een goede dosis kennis van verschillende branches weten wij waar we moeten zoeken en dagen wij de kandidaten uit op hun competenties. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid en divers netwerk van salesprofessionals.
03. Het gesprek
Na een zorgvuldige selectie presenteren wij u de profielen. Nu is het tijd om kennis te maken. Het organiseren van de gesprekken tot aan de onderhandelingen faciliteren en begeleiden wij voor u en de kandidaat.
04. Het assessment
Als extra service bieden wij de mogelijkheid om een kandidaat een assessment te laten maken. Dit assessment biedt inzicht in intelligentie, persoonlijkheid, voorkeursrollen, best passende werkomgeving, competenties en veranderkracht.
05. Het is een match!
De seinen staan voor beide partijen op groen en nu is het tijd om tot elkaar komen omtrent de arbeidsvoorwaarden. Ook tijdens dit proces bemiddelen wij tussen u en de kandidaat. Wij vinden het belangrijk dat beide partijen tevreden zijn. Daarom start het vervolgproces. We evalueren of alles goed is verlopen en wat we beter kunnen doen. Zo zorgen we voor een goede balans en samenwerking.

Het verhaal van

Onze professionals

Let us get to know you and your industry too.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.