Wat wij voor jou kunnen betekenen

Professionals

Of je nu een ervaren sales professional bent of aan de begin van je carrière staat. Wij luisteren graag naar jouw wensen en behoeften om jou te begeleiden bij het vinden van een nieuwe uitdaging. Één waar jouw talenten en capaciteiten optimaal tot hun recht komen.
Gebalanceerde teams. Dat doen wij door te kijken naar het gehele team en hoe jij hier als uniek individu complementaire kan zijn.
Om voor jou van waarde te zijn, willen we je eerst graag beter leren kennen. Waar houd jij je op dit moment mee bezig? Waar zou je naar toe willen groeien? En niet geheel onbelangrijk, hoe zie je jouw toekomst voor je? Wij gaan graag het gesprek aan om te ontdekken welke baan nu echt bij jou past en waar jouw capaciteiten en talenten het beste tot hun recht komen.

Gedurende het gehele proces begeleiden wij je. Van onze eerste kennismaking tot aan je eerste werkdag en hopelijk nog daarna. Jij als persoon staat voor ons centraal en wij willen je daarom zo goed mogelijk ondersteunen.

Hoe helpen wij jou

01. Kennismaking
Voordat we gaan kijken naar een passende functie, gaan we nog even de diepte in met een persoonlijk gesprek. Zo krijgen wij een helder beeld van jouw wensen en behoeften en kan ons werk echt beginnen. Jij als professional inspireert ons, daarom leren wij jou graag beter kennen. Zo kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Bel ons, stuur je motivatie of reageer op één van onze vacatures.
02. De zoektocht
Met jouw profiel in ons achterhoofd kijken we of er functies zijn die het beste bij jou passen. Natuurlijk houden wij je op de hoogte als wij dé baan voor jou hebben gevonden.
03. Het gesprek
Tijdens de gesprekken met één van onze opdrachtgevers begeleiden wij jou gedurende het gehele proces. Dit om jou in staat te stellen om de beste versie van jezelf te laten zien.
04. Het assessment
Als extra service bieden wij de mogelijkheid voor bedrijven om onze kandidaten een assessment te laten maken. Dit assessment biedt inzicht in jouw intelligentie, persoonlijkheid, voorkeursrollen, best passende werkomgeving, competenties en veranderkracht.
05. Er is een match!
De klik is er en we mogen je feliciteren met jouw nieuwe baan! Wij begeleiden je verder zodat alle contractuele zaken goed afgehandeld worden en jij zorgeloos aan je nieuwe baan kan beginnen.

Het verhaal

Onze professionals

How balanced is your team?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.