Het succes begint bij de professionals die je aanneemt.

Het speerpunt van Women in Technics is een diverse en inclusieve community binnen de technische sector te creëren, met als doelstelling het structurele tekort aan technici aan te pakken. In het tweede kwartaal van 2021 stonden er meer dan 118.000 (!) technische- en ICT vacatures open.

Dat is een stijging van 35% ten opzichte van het kwartaal daarvoor. Om deze vraag aan te kunnen, zou 40% van de nieuwe studenten  voor een technische opleiding moeten kiezen.

Wij bieden een gecertificeerde opleiding aan met baangarantie.

Wat wij doen
Onze diensten
Organisaties

DevelopHer Academy Technics

Wij leiden vrouwen op tot gecertificeerde technici met ons opleidingsprogramma met baangarantie.

Het verhaal van
Onze professionals
Een paar feiten over
Gebalanceerde teams

Het creëren van bewustwording is een aspect waar wij waarden aan hechten. Hier valt of staat het succes van een gebalanceerd team mee. Wij onderbouwen dit met cijfers en feiten vanuit extern onderzoek. 

+506

Meer dan 506 organisaties tonen aan meer omzet te hebben, meer klanten en hogere winsten. Doordat zij een diverser team hebben op basis van gender en etniciteit.

+6%

Het aantal vrouwelijke CEO’s is met 6% gestegen en staat nu op 26%*

*onderzoek QRant Thorton in Nederland

26%

Het aantal mannen dat deeltijd werkt is van 21% naar 26% gestegen in de afgelopen 10 jaar.


50/50

Teams met een gelijke gender verdeling presteren beter en zijn gemiddeld 78% meer open minded.


+19,8%

Experts in balanced teams heeft de diversiteit met 19,8% verhoogd bij haar nationale en internationale partners


35%

Onderzoek bij 366 organisaties wijst uit dat organisaties waarbij het topmanagement actief is op het gebied van etnische diversiteit 35% meer financieel rendement ervaren. Organisaties die actief zijn met genderdiversiteit ervaren 15% meer rendement boven het sectorgemiddelde.

Women in Sales

Women in Technics

Women in Consultancy

Women in Welding

Wat ons motiveert

Onze partners

Logo accenture

‘Let there be change’ is ons motto, en Women in Sales begrijpt dat! Zij dragen bij aan ons doel om diversiteit op de werkvloer te crëeren – iets wat noodzakelijk is om onze prestaties te optimaliseren.

De meerwaarde van Women in Sales zit in het persoonlijke en professionele contact dat zij met zowel de kandidaat als onze business hebben – zo komen zij tot de beste match voor Accenture. Een zeer waardevolle en gewaardeerde samenwerking!

Annick van Kerkum

Technology Recruitment Lead

Logo Schneider Electric

In our collaboration with Women in Sales, we will remember the enthusiasm and expertise of our trainer Sabine. Over 1 year, Women in Sales supported us in training our young graduates to new sales methodology and onboarding coaching. Each graduates feels they receive tailor made support and that this program we have designed together makes the difference for the launch of their career. Working with Women in Sales was pleasant and helped us generating engagement. Thank you to all the team.

Marine Savage

Talent Acquistion / HR Development Projects

Anderhalf jaar lang heb ik mij gesteund gevoeld door Sabine. Haar menselijkheid, spontaniteit, vakkennis, gedrevenheid én humor hebben naar boven gehaald wat ik eigenlijk al wist. Ik moest het alleen handen en voeten durven geven.

Sabine; dank voor je trainingen en support. Nu zelf aan zet!

Lia Fokke

Director Global Inc.

Let's plan a date or digital coffee?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.