Detachering voor

Organisaties

Ons doel is het creëren van gebalanceerde teams, specifiek in de technische industrie. Door diversiteit centraal te stellen komen wij de stijgende vraag tegemoet naar technici en verhogen tegelijkertijd het team resultaat.

Wij zijn de verbindende factor tussen de werkgever en (potentiële/aankomend) vrouwelijke technici.
Expert in het zoeken, ontwikkelen, begeleiden, coachen en detacheren van vrouwelijk talent met als doel een vaste aanstelling.
Wij leiden op vanaf de basis tot aan een zelfstandige werkverantwoordelijke. De opleiding is maatwerk, daarom stemmen wij het leertraject af op de wensen en behoeftes van uw organisatie.

Hoe wij u helpen

Wij zijn betrokken tijdens het gehele traject. Van adviesgesprek tot diploma of competentiedoel. Wij monitoren de ontwikkeling en sturen waar nodig bij. Hierdoor zetten wij de kennis om naar resultaten op de werkvloer.

Wat u kunt verwachten

Wij richten ons op het bouwen van lange termijn relaties en het goed begrijpen van uw wensen. Dit heeft dan ook onze grootste prioriteit. Zodra wij het programma hebben gedefinieerd kunnen wij het gevalideerde Women in Technics traject in gang gaan zetten, om uw ideale kandidaat te vinden en klaar te stomen.

Wat u van ons opleidingsprogramma kan verwachten:

Docenten met werkervaring
Onze docenten beschikken over jarenlange werkervaring. Hierdoor kunnen wij ook klantspecifieke vragen over werkzaamheden goed behandelen.

Totaalaanbod
Wij werken samen met het opleidingsinstituut ‘Contract Onderwijs’. De kandidaten worden opgeleid in Harderwijk, Nieuwegein of Eindhoven.

Looptijd
Gedurende 12 tot 48 maanden (afhankelijk van het opleidingstraject) blijven de professionals bij ons in dienst, waarbij we actief bezig blijven met de ontwikkeling van de professionals.

Bekijk onze brochure voor meer informatie.

Het verhaal van

Onze professionals

Let us get to know you and your industry

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.