Opleidingstraject voor

Professionals

Heb je affiniteit met techniek, werk jij graag met je handen en vind je het leuk om complexe puzzels op te lossen? Dan is dit een perfect opleidingstraject met baangarantie voor jou. Het maakt zelfs niet uit als je helemaal geen ervaring hebt. Wij zijn op zoek naar gedreven vrouwen die zich willen scholen in de techniek. De functies in de techniek zijn breed en veelzijdig, de werkzaamheden en werklocaties kunnen met de dag verschillen.

Wij bouwen communities binnen de techniek. Samen met gelijkgestemden coachen wij je richting de carrière switch van je leven.
Je bent nooit te oud of te jong om een nieuwe doel te stellen of een nieuwe droom te dromen
-Les Brown
Maak jij het verschil? En wil jij aan de slag gaan binnen de technische sector. Denk hierbij aan procesoperator, monteur hoogspanning, service monteur, engineer, mobiliteit monteur of bijvoorbeeld kraanmachinist.

Hoe wij jou helpen

Wij werken samen met de meest passende opleiders zodat jij zo snel mogelijk je nieuwe kennis kan toepassen in de praktijk.

Wat je kan verwachten

De traineeships die wij aanbieden zijn heel divers en afhankelijk van jouw ambities en opleidingsniveau. Naast de opleiding bieden wij jou, samen met de andere trainees, coaching en begeleiding gedurende het hele traject. Je wordt in alles voorzien zodat jij de carrière switch van je leven kan maken

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Francien Korstanje.

Francien Korstanje Business Unit Director Women in Welding en Technics

Francien Korstanje

Business Unit Director
+31 (0)6 51 73 59 02
f.korstanje@technics.com

Het verhaal van

Onze professionals

How balanced is your team?

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.