Wij kennen uw industrie

Executive Search

Op zoek naar de ideale professional die past bij uw organisatiecultuur, de nodige ervaring en leiderschapskwaliteiten heeft?

Experts in Balanced Teams biedt Executive Search als centrale dienstverlening aan, om u te helpen de beste leiders van de toekomst te vinden en succesvolle teams op te bouwen die waarde genereren voor uw bedrijf en aandeelhouders.

Gebalanceerde teams verhogen de winstgevendheid van de organisatie

Ons team bestaat uit professionals met een commerciële en HR-achtergrond, waardoor we vanuit een business perspectief naar uw vraagstuk kunnen kijken. Wij begrijpen dat het vinden van de juiste leiders essentieel is voor het succes van uw organisatie. Of het nu gaat om geplande of ongeplande managementposities, wij helpen u graag de juiste professional te vinden die de balans herstelt.

Samen kunnen we ervoor zorgen dat u uw ambitie en doel bereikt met de leiders die uw bedrijf verdient.

Hoe wij u helpen

Iedere organisatie kent haar eigen uitdagingen voor groei en ontwikkeling. Experts in balanced teams beschikt over een uitgebreid netwerk van professionals met de juiste competenties, die komen kijken bij deze managementposities. Het werven van zwaardere profielen vergt een andere aanpak. Samen maken we een businesscase en bespreken we het optimale profiel van de (nieuwe) professional die aan het roer van de organisatie mag staan. We inventariseren de soft en hard skills en stellen een uitgebreid assessment op die aan de organisatieswensen voldoet.

Toegang tot een excellent netwerk
Experts in balanced teams heeft een netwerk van HBO- en WO-geschoolde professionals. Hierdoor beschikken we altijd over een professional met voldoende kennis en ervaring die aansluit bij uw wensen.

Discretie & Privacy
Experts in balanced teams gaat secuur te werk door te werven en selecteren onder onze bedrijfsnaam. Wij waarborgen op deze manier uw privacy.

Hulp bij het opstellen van het functieprofiel
Voor het bereiken van de ideale kandidaat is het opstellen van het juiste functieprofiel een grote stap in de goede richting.

Tijdbesparing
Het selecteren van de juiste leidinggevende kan erg tijdrovend zijn. Experts in balanced teams kijkt naar uw wensen en selecteert vervolgens een selecte groep geschikte kandidaten. Wij zorgen voor een vakkundige en bekwame voorselectie van professionals die bij uw organisatie passen.

Wat u kunt verwachten

Experts in balanced teams werkt op basis van exclusiviteit. Dit houdt in dat wij als enige de vacature plaatsen.

Uit ervaring weten wij dat privacy en discretie een vereiste is bij het werven en selecteren voor management posities. Hier gaan wij secuur mee om door onder onze eigen bedrijfsnaam te werven. 

Wij werven voor profielen vanaf 100K. Onze bemiddeling honorarium is 25% van het bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld en een eventuele 13de maand. Tevens hanteren een commitment-fee van 25%.

Let us get to know you and your industry too.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.