Een terugblik op 2023 met Experts in Balanced Teams 

Het team van Experts in balanced teams in 2023

Terwijl we de laatste dagen van 2023 aftellen, kijken wij vol trots terug op een jaar met hoogtepunten en successen bij Experts in balanced teams. Als recruitmentbureau met diverse specialisaties – waaronder Women in Sales, Women in Consultancy, Women in Technics en Women in Welding – hebben we opnieuw de kracht van evenwichtige teams in diverse sectoren bevestigd. 

Het is het jaar waarin onze Sales Director, Sabine van Knijff, na 4 maanden vol inspiratie terugkwam van een rondreis door Zuid-Amerikaanse landschappen. We kijken terug op een jaar vol fantastische plaatsingen, variërend van procesoperator tot C-Level, en een indrukwekkende groei van ons merk. It’s like our brand got a growth spurt! 

Sabine van Knijff op reis

Sterke Start voor Women in Technics en Welding

Women in Technics heeft dit jaar haar spierballen laten zien met opvallende samenwerkingen met partners als Stedin, Get Bike Service en Linde Gas. De missie om meer vrouwen in de technische sector te verwelkomen is met succes gestart. Onze eerste pioniers van DevelopHer Academy hebben met vlag en wimpel onze Academy doorlopen en zijn nu in vaste dienst bij onze klant Get Bike Service. 

In het kader van ‘spread the word’ heeft onze Business Unit Director Francien Korstanje over de missie van Women in Technics (en Welding) mogen presenteren, tijdens de Pon Dealermeeting waar alle dealers van Pon aanwezig waren. Voor Women in Technics hebben we een mooi jaar in het verschiet met nieuwe partners zoals Stedin, Carglass en Mammoet. Ook Women in Welding verwelkomt een nieuwe klant in het nieuwe jaar, namelijk Sif Group.

Een nieuw hoofdstuk

Van de Curve in Amsterdam naar de Orion Campus in Hoofddorp: onze verhuizing markeert een nieuw hoofdstuk in onze groei. Met bloed, zweet en tranen hebben Elles en Charl een casco kantoor omgetoverd tot een inspirerende werkplek die de identiteit van ons merk weerspiegelt. 

De eerste EIBT-baby

In oktober verwelkomden we niet alleen de herfst, maar ook de geboorte van de eerste EIBT-baby, Lowen. Onze felicitaties gaan uit naar Business Unit Director Danique Sweegers van Women in Sales en haar gezin. Maar we kunnen niet wachten om weer samen met Danique te werken eind januari. 

Toewijding aan ontwikkeling: DevelopHer Academy en Trainingen

Dit jaar markeerde de lancering van ons DevelopHer-traject voor de Customer Service van Knab, gericht op de ondersteuning van kandidaten op het gebied van sales, persoonlijke ontwikkeling en soft skills. Ook hebben we weer waardevolle trainingen verzorgd voor onze klanten, waaronder boeiende sessies over Diversiteit & Inclusie, onder leiding van de gerenommeerde neurowetenschapper dr. Marcia Goddard. 

Met een brede glimlach kijken wij terug op 2023, en zijn we razend enthousiast over wat 2024 in petto heeft. We staan te popelen om nieuwe samenwerkingen aan te gaan, spannende ontwikkelingen te omarmen en vooral om te zien hoe Experts in Balanced Teams en haar labels blijven groeien en onze missie blijven waarmaken. 

Hier zijn 5 tips om impactvol te spreken

Hier zijn 5 tips om impactvol te spreken

Hoe laat je een onuitwisbare indruk achter? In het dagelijkse en zakelijke leven is de eerste indruk en hoe jij…
Megan Don: Een doorzetter met een passie voor sales

Megan Don: Een doorzetter met een passie voor sales

Als je denkt aan een echte doorzetter met een passie voor sales, dan kom je al snel uit bij Megan…
Webinar: De neurowetenschap van besluitvorming

Webinar: De neurowetenschap van besluitvorming

Hoe verwerkt ons brein informatie? Tijdens dit webinar neemt dr. Marcia Goddard je mee in de neurowetenschap van besluitvorming. Hoe…

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.