Detacheringstraject voor

Organisaties

Women in Welding streeft naar het werken met de beste vrouwelijke lastechnische professionals. De persoonlijke ontwikkeling van onze talenten staat daarom hoog in het vaandel. Wij brengen de vereiste competenties in kaart zodat deze aansluiten op uw organisatiedoelstellingen.

Wij zetten kennis om in resultaten op de werkvloer en leiden onze professionals zelf op.
Expert in het werven, selecteren, trainen en coachen van vrouwelijk talent. Wij detacheren talent, met als ultieme doel een vaste aanstelling realiseren.


Women in Welding leidt professionals binnen organisaties op met een passend traject. Opleiden is slechts één methode voor ontwikkeling. Wanneer specifieke kennis of vaardigheden verder ontwikkeld moeten worden kunnen wij ons richten op deze competenties.

Hoe wij u helpen

Wij leiden op vanaf de basis tot aan lasprofessional. We spreken hier over het traject TIG Lassen NIL Niveau 1 t/m Niveau 2 inclusief een theorie en praktijk examen waarna de kandidaten een erkend NIL diploma zal ontvangen.

Tevens bieden wij de mogelijkheid om kandidaten constant te laten doorontwikkelen door middel van specialisaties. Van lasser tot leidinggevend lasspecialist.

Wat u kunt verwachten

Persoonlijke begeleiding
Wij zijn betrokken tijdens het gehele traject. Van adviesgesprek tot diploma of competentiedoel. Wij monitoren de ontwikkeling en sturen waar nodig bij. Hierdoor zetten we de kennis om naar resultaten op de werkvloer.

Docenten met werkervaring
Onze docenten beschikken over jarenlange werkervaring. Hierdoor kunnen wij ook klant specifieke vragen over werkzaamheden goed behandelen.

Totaalaanbod
Het opleidingsaanbod bestaat uit NIL erkende lasopleidingen, kaderopleidingen en certificeringen.

Looptijd
Gedurende 12 tot 48 maanden (afhankelijk van het opleidingstraject) blijven de professionals bij ons in dienst, waarbij we actief bezig blijven met de ontwikkeling van de professionals

Opleidingscentrum
Wij werken samen met de Lasschool.nl. Zij zijn het opleidingscentrum voor professionele lassers, voorloper op het gebied van E-learning en doorslaggevend bepalend in dit proces daarbij bieden zij uiteraard een veilige leeromgeving.

Bekijk onze brochure voor meer informatie.

Het verhaal van

Onze professionals

Let us get to know you and your industry too.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.